Dieren ter adoptie


Timon

Timon is een lieve, gecastreerde ram van een half jaar oud. Hij is wat terug getrokken maar als hij wat te eten heeft kan je hem makkelijk strelen. 

Oppakken vind hij ook helemaal niet leuk! Timon word ook niet alleen geplaatst en word enkel geplaatst bij voedsters! 

Vanwege de vacht vraagt ook Timon af en toe een kambeurt. 

Timon verhuist volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef! De adoptiebijdrage voor Timon bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten.

Interesse in Timon? Stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Snoopy

Snoopy is een gecastreerde ram die wel houd van wat knuffelen maar niet graag opgepakt, hierbij gaat hij ook stampen. 

Snoopy is een ram van een half jaar oud en word niet alleen en enkel bij voedsters geplaatst. Snoopy kan eventueel verhuizen samen met 1 van zijn zusjes. Vanwege de vacht vraagt Snoopy af en toe een kambeurt! Snoopy vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

De adoptiebijdrage voor Snoopy bedraagt €50, dit ter dekking voor de dierenarts. 

Interesse in Snoopy? stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Smokey

Smokey is een gecastreerde ram van een half jaar oud. Hij loopt het liefst gwn zijn gangetje bij de groep. Hij word niet alleen geplaatst en NIET samen met andere rammen, enkel voedsters! 

Vanwege zijn vacht is een kambeurt af en toe wel eens nodig Smokey vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

De adoptiebijdrage voor Smokey bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Smokey? stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@Hotmail.com


Riley

Riley is een gesteriliseerde voedster van een half jaar oud. Riley is een echte durver en word niet graag opgetild, ze laat al snel merken wanneer het haar niet aanstaat. 

Vanwege haar halflange vacht vraagt dit de nodige zorgen! Riley word niet alleen geplaatst en kan eventueel samen met 1 van haar broertjes verhuizen. 

Riley vertrekt volledig in orde (gesteriliseerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

Adoptiebijdrage voor Riley bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Riley? stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Princess (GERESERVEERD)

Princess is een gesteriliseerde dame van een half jaar oud. Ze is wat terug getrokken maar komt al snel los eens ze je wat beter kent. het liefst loopt ze haar eigen gangetje zonder al teveel aangeraakt en opgetild te worden samen met haar vriendjes. Princess word ook niet alleen geplaatst en kan eventueel samen verhuizen met 1 van haar broertjes. 

Vanwege haar halflange vacht vraagt dit de nodige zorgen en is een kambeurt niet overbodig! 

Princess vertrekt volledig in orde (gesteriliseerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef! Het adoptiebedrag voor Princess bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Princess? stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Diego

Diego is een gecastreerde ram die houd van knuffelen en rondrennen. Diego is een half jaar oud en gaat ook opzoek naar zijn warme thuis met een vriendinnetje(s).

Hij word niet alleen geplaatst! Diego vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

Adoptiebedrag voor Diego bedraagt €50 dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Intresse in Diego? stuur gerust een mailtje via caitlinvanneste@hotmail.com


Boomer

Boomer is een lief, gecastreerd mannetje van een half jaar oud.

Hij is een kortharig mannetje die op zoek gaat naar een liefdevolle thuis waar hij af en toe wel wat knuffels kan krijgen. Eens hij je kent komt hij ook makkelijk wat uit de hand eten. 

Boomer vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) naar zijn nieuwe thuis en word NIET alleen geplaatst daar konijnen groepsdieren zijn! Eventueel kan hij verhuizen samen met 1 van zijn zusjes, hij komt eerst 5 dagen op proef. 

Adoptiebijdrage voor Boomer bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Intresse in Boomer? stuur gerust een mailtje via caitlinvanneste@hotmail.com


Minnie

Minnie is een gesteriliseerde voedster van een half jaar die ook opzoek gaat naar haar eigen stekje liefst met vriendjes. Minnie is net wat asocialer naar mensen dan haar broertjes en zusjes maar met wat tijd komt dit zeker goed. 

Minnie is een enthousiast meisje die houd van haar eigen ding doen en spelen met andere konijnen. Ook word ze niet graag opgetild en gaat hierbij stampen! Minnie word enkel samen geplaatst met andere konijnen al dan niet met een ander adoptiekonijn van hier. 

Dit meisje vertrekt volledig in orde (gesteriliseerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

De adoptiebijdrage voor Minnie bedraagt €50, dit ter dekkking van de dierenartskosten.

Hebt u intresse in Minnie? contacteer ons dan zeker via een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Rambo

Rambo is een gecastreerde man van (schatten 2jaar oud) Hij heeft een pittig karakter en is dus helemaal NIET GESCHIKT om bij (kleine) kinderen te plaatsen en andere (huis)dieren dan konijnen! 

Hij is geen knuffeldier en word niet graag opgenomen, het liefst gaat hij gewoon zijn eigen gangetje. Rambo heeft nood aan een thuis waar hij tussen een groep voedsters (vrouwen) mag rondlopen aangezien hij nogal bazig kan zijn, ook naar de eigenaar! Dus zeker iemand die niet bang is en hem af en toe wel op zijn plaats durft zetten. 

Hij word NIET samengezet in een groep waar reeds een ram aanwezig is! 

Rambo vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en word geplaatst onder adoptiecontract na huisbezoek en 5 dagen proef.

De adoptiebijdrage voor Rambo bedraagt €40, dit ter dekking van de dierenartskosten.

Wie kan deze jongen een thuis bieden met de eisen die hij vraagt? Contact opnemen kan door een mailtje te sturen naar caitlinvanneste@hotmail.com


Lilly

Lilly is gevonden op een parking dus we weten helaas niks van de achtergrond af. 

Ze is een terug getrokken chinchilla meisje die snel in paniek raakt met soortgenoten. Hier hebben we haar proberen koppelen maar dit kwam nooit echt goed dus we betwijfelen dan ook of ze ooit in groep gezeten heeft. Lilly mag zowel alleen verhuizen als in groep (als het klikt). 

Lilly komt net zoals onze andere dieren eerst 5 dagen op proef na een huisbezoek gedaan te hebben. Lilly vertrekt in orde met chip maar is NIET gesteriliseerd aangezien dit erg riskant is! ze word dus enkel in groep geplaatst indien de man gecastreerd is of indien het soortgenootje een dame is. Er mag in geen geval gekweekt worden met onze opvangers (dit staat ook in ons contract)! 

Adoptiebijdrage voor Lilly is €80 dit ter vergoeding van de dierenartskosten.

Wie kan Lilly een nieuwe thuis bieden? Contact opnemen kan door een mailtje te sturen naar caitlinvanneste@hotmail.com


Eevee

Evee is een gecastreerde ram van (geschat) 3 jaar oud maar vermoedelijk nog wat ouder. 

Eevee is een echte allemans vriend en is enorm lief. Hij mag alleen verhuizen of bij soortgenoten, er word deze week nog getest hoe hij is tegenover soortgenoten maar dit zal waarschijnlijk geen problemen geven. Eevee loopt erg graag rond zowel los als aan een tuigje maar ondanks dat Eevee graag rondloopt kan hij ook echt een knuffelkont zijn. 

Let wel: het is en blijft een fret en die kunnen venijnig bijten! deze dieren zijn vleeseters en vragen veel loopruimte ondanks dat ze ook veel slapen! 

Evee kan geplaatst worden bij een gezin met kinderen wanneer er steeds toezicht bij is wanneer de kinderen bij hem zijn! Wie heeft Eevee een blijvende liefdevolle thuis? 

De adoptiebijdrage is €80, dit ter vergoeding van de dierenartskosten. 

Eevee vertrekt volledig in orde (castratie, chip, entingen) Wij doen eerst een huisbezoek alvorens Eevee 5 dagen op proef komt, pas na de 5 dagen proeftijd kan er geadopteerd worden (indien alles goed loop)! 

Geef jij Eevee een nieuwe, liefdevolle thuis? Stuur dan zeker een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Lilo en Stitch

Lilo en Stitch zijn ook beide klaar om samen hun eigen stekje te zoeken. 

Beide chinchilla's zijn erg lief en komen nieuwsgierig eens aan je hand snuffelen. Opnemen vinden ze niet leuk en we zijn dus opzoek naar iemand die dit respecteert tenzij het niet anders kan (bv. dierenarts). Stitch is gecastreerd dus geen kans op komende jongen. 

Ze vertrekken enkel samen aangezien ze al een heel eind samen zitten en het klikt erg goed tussen beide! Beide dieren vertrekken in orde (gecastreerd en beide gechipt), Lilo is niet gesteriliseerd wegen het grote risico op falen maar dat wil niet zeggen dat er mee gefokt mag worden!

Adoptiebijdrage voor Lilo en Stitch bedraagt €120 voor beide dieren samen, dit ter dekking van de dierenartskosten, ze kunnen verhuizen inclusief hun eigen kooi en materiaal! 

Bied jij Lilo en Stitch een nieuwe thuis aan? Stuur gerust een mailtje naar caitlinvanneste@hotmail.com


Muffin en Mellow

Muffin en Mellow zijn broer en zus en zijn de dochter en zoon van Lilo en Stitch. Ze kwamen samen bij ons in opvang.

Muffin en Mellow zijn beide ook erg lieve dieren die wat schuchter maar toch nieuwsgierig zijn. oppakken vinden ze ook niet zo heel erg vind maar ze komen wel wat te eten halen. Met wat extra tijd en geduld zijn deze 2 jonge chinchilla's zeker goed tam te krijgen. Ze verhuizen enkel samen!

Mellow is gecastreerd dus ook hier komen geen jongen bij. Muffin is niet gesteriliseerd vanwege het grote risico op falen maar dat wil niet zeggen dat er met haar gefokt mag worden! 

Beide dieren vertrekken in orde (gecastreerd en gechipt) De adoptiebijdrage bedraagt €100 voor beide samen, dit ter vergoeding van de dierenartskosten. 

Wie geeft Muffin en Mellow een nieuwe thuis? Contact opnemen kan door een mailtje te sturen naar caitlinvanneste@hotmail.com