Dieren ter adoptie

Timon

Timon is een lieve, gecastreerde ram van een half jaar oud. Hij is wat terug getrokken maar als hij wat te eten heeft kan je hem makkelijk strelen. 

Oppakken vind hij ook helemaal niet leuk! Timon word ook niet alleen geplaatst en word enkel geplaatst bij voedsters! 

Vanwege de vacht vraagt ook Timon af en toe een kambeurt. 

Timon verhuist volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef! De adoptiebijdrage voor Timon bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten.

Interesse in Timon? Stuur dan zeker een mailtje naar anipaw-petcare@hotmail.com


Smokey

Smokey is een gecastreerde ram van een half jaar oud. Hij loopt het liefst gwn zijn gangetje bij de groep. Hij word niet alleen geplaatst en NIET samen met andere rammen, enkel voedsters! 

Vanwege zijn vacht is een kambeurt af en toe wel eens nodig Smokey vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

De adoptiebijdrage voor Smokey bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Smokey? stuur dan zeker een mailtje naar anipaw-petcare@hotmail.com


Riley

Riley is een gesteriliseerde voedster van een half jaar oud. Riley is een echte durver en word niet graag opgetild, ze laat al snel merken wanneer het haar niet aanstaat. 

Vanwege haar halflange vacht vraagt dit de nodige zorgen! Riley word niet alleen geplaatst en kan eventueel samen met 1 van haar broertjes verhuizen. 

Riley vertrekt volledig in orde (gesteriliseerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef. 

Adoptiebijdrage voor Riley bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Riley? stuur dan zeker een mailtje naar anipaw-petcare@hotmail.com


Princess (GERESERVEERD)

Princess is een gesteriliseerde dame van een half jaar oud. Ze is wat terug getrokken maar komt al snel los eens ze je wat beter kent. het liefst loopt ze haar eigen gangetje zonder al teveel aangeraakt en opgetild te worden samen met haar vriendjes. Princess word ook niet alleen geplaatst en kan eventueel samen verhuizen met 1 van haar broertjes. 

Vanwege haar halflange vacht vraagt dit de nodige zorgen en is een kambeurt niet overbodig! 

Princess vertrekt volledig in orde (gesteriliseerd en gechipt) en komt eerst 5 dagen op proef! Het adoptiebedrag voor Princess bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Interesse in Princess? stuur dan zeker een mailtje naar anipaw-petcare@hotmail.com


Boomer

Boomer is een lief, gecastreerd mannetje van een half jaar oud.

Hij is een kortharig mannetje die op zoek gaat naar een liefdevolle thuis waar hij af en toe wel wat knuffels kan krijgen. Eens hij je kent komt hij ook makkelijk wat uit de hand eten. 

Boomer vertrekt volledig in orde (gecastreerd en gechipt) naar zijn nieuwe thuis en word NIET alleen geplaatst daar konijnen groepsdieren zijn! Eventueel kan hij verhuizen samen met 1 van zijn zusjes, hij komt eerst 5 dagen op proef. 

Adoptiebijdrage voor Boomer bedraagt €50, dit ter dekking van de dierenartskosten. 

Intresse in Boomer? stuur gerust een mailtje via anipaw-petcare@hotmail.com


Lilly

Lilly is gevonden op een parking dus we weten helaas niks van de achtergrond af. 

Ze is een terug getrokken chinchilla meisje die snel in paniek raakt met soortgenoten. Hier hebben we haar proberen koppelen maar dit kwam nooit echt goed dus we betwijfelen dan ook of ze ooit in groep gezeten heeft. Lilly mag zowel alleen verhuizen als in groep (als het klikt). 

Lilly komt net zoals onze andere dieren eerst 5 dagen op proef na een huisbezoek gedaan te hebben. Lilly vertrekt in orde met chip maar is NIET gesteriliseerd aangezien dit erg riskant is! ze word dus enkel in groep geplaatst indien de man gecastreerd is of indien het soortgenootje een dame is. Er mag in geen geval gekweekt worden met onze opvangers (dit staat ook in ons contract)! 

Adoptiebijdrage voor Lilly is €80 dit ter vergoeding van de dierenartskosten.

Wie kan Lilly een nieuwe thuis bieden? Contact opnemen kan door een mailtje te sturen naar anipaw-petcare@hotmail.com


Lilo en Stitch

Lilo en Stitch zijn ook beide klaar om samen hun eigen stekje te zoeken. 

Beide chinchilla's zijn erg lief en komen nieuwsgierig eens aan je hand snuffelen. Opnemen vinden ze niet leuk en we zijn dus opzoek naar iemand die dit respecteert tenzij het niet anders kan (bv. dierenarts). Stitch is gecastreerd dus geen kans op komende jongen. 

Ze vertrekken enkel samen aangezien ze al een heel eind samen zitten en het klikt erg goed tussen beide! Beide dieren vertrekken in orde (gecastreerd en beide gechipt), Lilo is niet gesteriliseerd wegen het grote risico op falen maar dat wil niet zeggen dat er mee gefokt mag worden!

Adoptiebijdrage voor Lilo en Stitch bedraagt €120 voor beide dieren samen, dit ter dekking van de dierenartskosten, ze kunnen verhuizen inclusief hun eigen kooi en materiaal! 

Bied jij Lilo en Stitch een nieuwe thuis aan? Stuur gerust een mailtje naar anipaw-petcare@hotmail.com


Muffin en Mellow

Muffin en Mellow zijn broer en zus en zijn de dochter en zoon van Lilo en Stitch. Ze kwamen samen bij ons in opvang.

Muffin en Mellow zijn beide ook erg lieve dieren die wat schuchter maar toch nieuwsgierig zijn. oppakken vinden ze ook niet zo heel erg vind maar ze komen wel wat te eten halen. Met wat extra tijd en geduld zijn deze 2 jonge chinchilla's zeker goed tam te krijgen. Ze verhuizen enkel samen!

Mellow is gecastreerd dus ook hier komen geen jongen bij. Muffin is niet gesteriliseerd vanwege het grote risico op falen maar dat wil niet zeggen dat er met haar gefokt mag worden! 

Beide dieren vertrekken in orde (gecastreerd en gechipt) De adoptiebijdrage bedraagt €100 voor beide samen, dit ter vergoeding van de dierenartskosten. 

Wie geeft Muffin en Mellow een nieuwe thuis? Contact opnemen kan door een mailtje te sturen naar anipaw-petcare@hotmail.com